GO GO ÖFK!

Som stolta sponsorer laddar vi inför torsdagens möte med Arsenal

Även om snön ligger över stora delar av Sverige och OS pågår för fullt så kokar det just nu i hela Östersund ( och även runt om i landet) av fotbollsfeber och det spännande mötet mellan ÖFK och Arsenal som går av stapeln imorgon , torsdagen den 15 februari.

Sextondelsmatchen i Europa Leauge och som sponsor till laget är vi på HLL Norrland lite extra stolta ! 

Mycket " siffergymnastik" och statistik finns att läsa angående truppernas värde i kronor och liknande men det är väl nere på planen det gäller.
För att citera ÖFK's ordförande Daniel Kindberg uttalande till fotbollskanalen.se :

"- Vad (Mesut) Özil har i lön på ett år (runt 200 miljoner svenska kronor) är mer än vad vi omsätter som klubb. Man kan hålla på ganska länge med sådana siffror, men det enda vi vet är att det är elva mot elva i fotboll och att allt kan hända. Det är väl därför vi är så fascinerade av den här sporten. Nummer och siffror har ingen betydelse på matchdagen."

Vi på HLL önskar Östersund FK ett enormt stort lycka till och ser mycket fram emot torsdagens match!

Östersund FK

Hyr maskin hos oss! Vi erbjuder stort utbud av bygg och  anläggningsmaskiner. Från den mindre skruvdragaren till pumpar, blandare, kapmaskiner, dumpers, grävmaskiner, liftar, vagnar och bodar.

Välkommen att hyra din maskin hos oss i Gällivare, Gävle, Kiruna, Luleå, Pajala, Piteå, Sundsvall, Umeå , Åre  och Östersund .
Vilken maskin behöver du idag?

 » Om cookies  |  » Sitemap