Recept till HLL’s Team medlem 2015.
Basen är en person med grym fysik, mentalstyrka samt ett stort hjärta Addera till detta SM, EM ,VM medaljer samt topplaceringar på OS . Blanda ner vinster i TV program som Let’s Dance och Superstars och lägg slutligen till coach och träningsuppdrag åt profiler som bland annat Peter Forsberg samt föreläsningar Sverige runt för prestation och bättre hälsa. Ja ,då får Ni receptet till årets profil Hjärtligt välkommen Martin Lidberg!

Martin är killen från Stockholmsförorten som startade sin brottarkarriär som 7- åring på skolfrökens inrådan till hans mor att ” hennes son är en kille med mycket överskottsenergi, och att han ofta vill mäta sina krafter med sina vänner.” Skolfröken föreslog att Martin skulle börja på någon idrott där han fick utlopp för sin kraft.  Valet föll på brottning, ett mycket klokt val skulle det visa sig. Under början av 90-talet rankades Martin som en av Sveriges 4 största idrottstalanger, vilket han bevisade om och om igen. Efter att ha vunnit ungdoms-EM följde segrar i JVM och flertalet rekord inom Svensk brottning.  Som 19 åring hade han blivit EM och VM mästare för både ungdomar och juniorer och trots att han fortfarande var junior så tog han en plats i det svenska senior laget. Martin fortsatte sin brottarkarriär som proffs i Tyskland och gjorde fantastiska resultat. Inför OS -satsningen till Sidney år 2000 skadade han sitt knä så illa på ett genrep att satsningen var över och  fyra års slit betydde helt plötsligt ingenting. Martin bestämde sig för att lägga brottningen på hyllan, men längtan tillbaka blev allt starkare och till slut bestämde han sig för en comeback. Med hjälp av stenhård träning och ett starkt psyke lyckades han erövra världsmästartiteln i Paris 2003. Martins meritlista är för lång för att lista här men som senior hittar vi bland annat :2st EM-guld ,VM-guld , EM-silver, EM-brons, VM-brons osv osv… Idag driver Martin egna hälsocamper och håller föreläsningar i ämnet hälsa och träning. Vidare hjälper han företag och idrottsmän med att ge träningsråd.  Martin är dessutom huvudägare i företaget Teambuilder, som arbetar med rekrytering och ledarutveckling  till bland annat  bygg- och anläggningsföretag. VI är väldigt stolta och glada över att ha fått med Martin i vårt landslag och ser fram emot träffa er alla tillsammans med Martin i samband med våra lokala kundevents 2015. Vi lovar att du kommer att bli inspirerad av vår Team medlem!

Hyr maskin hos oss! Vi erbjuder stort utbud av bygg och  anläggningsmaskiner. Från den mindre skruvdragaren till pumpar, blandare, kapmaskiner, dumpers, grävmaskiner, liftar, vagnar och bodar.

Välkommen att hyra din maskin hos oss i Gällivare, Gävle, Kiruna, Luleå, Pajala, Piteå, Sundsvall, Umeå , Åre  och Östersund .
Vilken maskin behöver du idag?

 » Om cookies  |  » Sitemap