HLL HYRESLANDSLAGET NORRLAND

Söker du maskinuthyrning i Norrland?
Välkommen du har kommit rätt!

HLL Hyreslandslaget Norrland hittar du idag på 10 platser och vi sträcker oss från Gävle till Kiruna.

Våra medarbetare är starkt förankrade lokalt, har en lång erfarenhet från branschen och står alltid redo att tillsammans med dig ta fram rätt förslag på maskiner och utrustning för det arbete du ska utföra idag.

Vi värdesätter den personliga kontakten antingen via telefon eller när du besöker oss på någon av våra depåer. Självklart når du oss även via mail och vår hemsida.

Vi vet att det maskinval man gör kan vara avgörande för hela arbetsdagen.
Därför erbjuder vi dig som användare en modern maskinpark från väletablerade varumärken såsom: HILTI, Husqvarna, Stihl, Hitachi, JLG, Genie, Elbjörn, Zip-up, med flera.

Vår maskinpark står under ständig förnyelse, vi arbetar nära våra leverantörer och är alltid intresserade av dina synpunkter som kund. Förutom vår maskinpark erbjuder vi också maskinnära tillbehör samt tjänster såsom service, underhåll, etablering, transporter och olika användarutbildningar.

Vårt mål är att du skall känna dej trygg med de maskiner du hyr av oss och att du får den service du förväntar dej. Vi strävar efter att du skall trivas hos oss helt enkelt.  Vår filosofi är också att erbjuda en enkel, rak och tydlig prissättning så att du aldrig behöver känna ovisshet kring kostnaden för den maskin du väljer att hyra.  

Utbildning:
Att vara utbildad för den maskin man ska använda är idag inte bara en kompetens fråga utan även en säkerhetsfråga. Arbetsmiljökraven blir allt högre i syfte att skapa trygga arbetsplatser. Hos oss kan du gå den utbildning som du behöver. Vi samarbetar med ett flertal utbildare. På våra depåer erbjuder vi kurser i de mest efterfrågade utbildningarna inom Lift, ställning, heta arbeten, truck med mera. Hör med din närmaste HLL depå.

Varm välkommen till oss på HLL Hyreslandslaget Norrland 

Hyr maskin hos oss! Vi erbjuder stort utbud av bygg och  anläggningsmaskiner. Från den mindre skruvdragaren till pumpar, blandare, kapmaskiner, dumpers, grävmaskiner, liftar, vagnar och bodar.

Välkommen att hyra din maskin hos oss i Gällivare, Gävle, Kiruna, Luleå, Pajala, Piteå, Sundsvall, Umeå , Åre  och Östersund .
Vilken maskin behöver du idag?

 » Om cookies  |  » Sitemap