SERVICEPERSONAL HLL PITEÅ

Vi är HLL Hyreslandslaget Norrland!

Hos HLL Hyreslandslaget får du arbeta i ett av Sveriges ledande maskinuthyrningsbolag som förser den svenska bygg- och anläggningsbranschen med maskiner. Vi hyr ut bygg- och anläggningsmaskiner samt liftar, bodar och vagnar. Hos oss är det personliga mötet och att ge hjälp och service i alla lägen mycket viktigt.

HLL Hyreslandslaget Norra Norrland AB söker servicepersonal till Piteå

Om tjänsten: Tjänsten omfattar heltid med start efter överenskommelse till och med 30/9-2019 med möjlighet till tillsvidareanställning.

Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för att maskinparken är i utmärkt skick för våra kunder och att vi har rätt maskin, på rätt plats och på utsatt tid.  Vi på Hyreslandslaget arbetar som ett team där prestigelöshet är lika naturligt som att vara beredd att ta i där det behövs. Vi värdesätter noggrannhet, initiativtagande och flexibilitet. Under vissa tider kan belastningen på våra depåer vara hög, så stresstålighet är ett måste i detta yrke. Tjänsten är placerad på Depå Piteå

 Om dig: Det är en fördel om du har erfarenhet från fordons/verkstadsarbete men viktigast är att du är tekniskt intresserad och alltid vill leverera fräscha maskiner.Arbetsuppgifterna kräver B-körkort samt goda kunskaper i svenska. 

 Ansökan: Känner du att tjänsten är intressant och att du vill bli en del av vårt team är du välkommen att skicka in din ansökan.

Urvalet sker löpande så skicka in din ansökan redan idag till: sven.olsson@hllab.se eller krister.lidman@hllab.se
Vill du veta mer om tjänsten?
Kontakta Depåchef Piteå – Sven Olsson på 070-766 95 48 eller uthyrare Krister Lidman 070-766 95 47.   Välkommen med din ansökan!

Vi arbetar med löpande rekrytering så skicka in din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!

Hyr maskin hos oss! Vi erbjuder stort utbud av bygg och  anläggningsmaskiner. Från den mindre skruvdragaren till pumpar, blandare, kapmaskiner, dumpers, grävmaskiner, liftar, vagnar och bodar.

Välkommen att hyra din maskin hos oss i Gällivare, Gävle, Kiruna, Luleå, Pajala, Piteå, Sundsvall, Umeå , Åre  och Östersund .
Vilken maskin behöver du idag?

 » Om cookies  |  » Sitemap