Kisa är en tätort i Östergötland. Där, på gården Linneberg, kunde vi avsluta vårt digra sökande efter den optimala profilen för team HLL 2013. En man som lever efter filosofin; ”älskar man det man gör så blir man bra på det”. En filosofi vi på HLL skriver under på i vårt dagliga arbete som maskinuthyrare! Han är styrkan personifierad och har med ett psyke utöver det vanliga tränat sig till otroliga resultat inom sin sport. Det som började med en skivstång som brodern Torbjörn fick av mormor hemma i föräldrahemmet, resulterade i brödernas oändligt många timmars träning tillsammans och med en enda målsättning. Att bli riktigt stark!

Världens starkaste man

Resultatet blev en världsomspännande karriär inom kraftsport, där han vann titlar som Världens Starkaste Man och blev IFSA Superseries World Champion. I USA är han känd som ” the Giant Swede” med enorma tittarsiffor då tävlingarna sändes . Efter otroliga 15 år inom sporten avslutade Magnus på topp och idag är han åter i Sverige och arbetar bland annat med sin karriär som skådespelare. Många svenskar känner även igen Magnus efter hans seger i "Let's Dance" tillsammans med Annika Sjöö eller som " Gunnar Nyberg" i Arne Dahl deckarna. Magnus hemsida hittar ni här.
 
2013 blev ett fantastiskt år ihop med vår team medlem. Magnus beökte alla HLL's depåer och  uppslutningen från er kunder var fantastisk. Vi önskar Magnus lycka till med kommande äventyr och ser fram emot fler aktiviteter tillsammans.

Hyr maskin hos oss! Vi erbjuder stort utbud av bygg och  anläggningsmaskiner. Från den mindre skruvdragaren till pumpar, blandare, kapmaskiner, dumpers, grävmaskiner, liftar, vagnar och bodar.

Välkommen att hyra din maskin hos oss i Gällivare, Gävle, Kiruna, Luleå, Pajala, Piteå, Sundsvall, Umeå , Åre  och Östersund .
Vilken maskin behöver du idag?

 » Om cookies  |  » Sitemap