Rallytjejen från Säffle, Tina Thörner med sin härliga värmländska dialekt, ja där har Ni HLLs  profil under 2014.

Det är svårt att inte bli påverkad av Tinas positiva livssyn och jordnära sätt när man träffar henne. Hon har många strängar på sin lyra. För många är Tina känd som en av de absolut bästa kartläsarna i rallyvärlden. Hon har vunnit fyra VM guld.  Hon har guidat framgångsrika förare som Colin MacRae. Hon har visat vägen genom Safaris öken ett antal gånger  i en av de absolut tuffaste tävlingarna i världen, nämligen Paris-Dakar.

Under senare år har Tina dessutom blivit rikskändis genom att medverka i TV programmet Let´s dance där hon till slut knep bronsplatsen, inte fy skam för en tjej som ansett sig varken ha taktsinne eller musiköra. Tänk så fel uppfattning om sej själv.

Tina är helt enkelt en tjej med ruter i, skinn på näsan och som aldrig ger upp i något hon ger sig i kast med. Inte undra på att hon nu också har framgång som föreläsare, utbildare, inspiratör och coach till företag, idrottsklubbar och enskilda individer. Hon brinner för att utveckla människan och hon är övertygad om att det går att lära alla bara man förstår hur man på bästa pedagogiska sätt skall nå fram till varje individ.

Vi är jätteglada att vi fick Tina Thörner med i vårt  Team och 2014 blev ett helt fantastiskt event år tillsammans med Tina och vi tror ingen som besökte våra event kunde låta bli att sinspireras av hennes entusiasm till livet.

Korta fakta om Tina:

Namn: Tina Thörner.
Ålder: 45.
Bor: Fruthwilen, Schweiz.
Familj: Singel.
Yrke: Professionell rallykartläsare, föreläsare, mental coach med mera.
Tävlingsmeriter: Nio starter i Dakarrallyt, tvåa som bäst 2006 med Geniel de Villiers och trea 1999 med Jutta Kleinschmidt, fyra gånger  totalvinnare i World Cup, Cross Country Rallies, 76 VM-starter,  tvåa som bäst, Svenska Rallyt 2001, med Thomas Rådström.
                        

Hyr maskin hos oss! Vi erbjuder stort utbud av bygg och  anläggningsmaskiner. Från den mindre skruvdragaren till pumpar, blandare, kapmaskiner, dumpers, grävmaskiner, liftar, vagnar och bodar.

Välkommen att hyra din maskin hos oss i Gällivare, Gävle, Kiruna, Luleå, Pajala, Piteå, Sundsvall, Umeå , Åre  och Östersund .
Vilken maskin behöver du idag?

 » Om cookies  |  » Sitemap